×

Tips en wat te doen in Mirissa

Mirissa mag niet ontbreken als je een rondreis aan het maken bent door Sri Lanka. Het is namelijk één van de fijnste plekjes om een paar dagen te genieten van het strand, rust en lekker eten. Het is ook een makkelijk centraal punt als je niet genoeg tijd hebt om in de omliggende plaatsen te verblijven. Zo kun je vanuit Mirissa bijvoorbeeld naar het Nederlandse Galle Fort of naar verschillende Sea Turtle Hatcheries.

Mirissa Beach

Als je onze ideale reisroute aanhoudt, dan zal Mirissa één van de laatste plaatsjes zijn die je bezoekt in Sri Lanka. Des te meer reden om je vakantie goed af te sluiten en te genieten van het mooie Mirissa Beach. Een mooi strand met veel leuke strandtentjes met een iets westers tintje. Een hele leuke voor zowel lunch als diner is het restaurant Salt. In de middag heerlijke tosti’s en ’s avonds verse vis.

Surfen & Bodyboarden

Ook is het de ideale uitvalsbasis om te leren surfen. Met meerdere surfschooltjes op het strand heb je in ieder geval genoeg keus. Als leren surfen je iets te veel van het goeie lijkt, is het ook ontzettend leuk om te gaan bodyboarden. Ook dit wordt overal op het strand wel verhuurd en is ontzettend leuk om te doen in de grote golfslag alhier.

Aloha Coffee Gallery

Het leukste tentje om te ontbijten in Mirissa. Met maar een paar tafeltjes en een stelletje dat enkel met z’n tweetjes de boel draait, maar het eten is ontzettend lekker en gezond!